Vakantiehuis 2 tot 14 personen2018-11-15T13:28:24+00:00

Vakantiehuis 14 personen

Onze vakantiehuisjes zijn perfect geschikt voor gezinnen met kinderen en vriendengroepen! Twee van de vakantiehuisjes bij Breehees zijn ingericht op maximaal 14 personen en twee accommodaties zijn ingericht op maximaal 10 personen. Mocht je met een grotere groep willen komen dan is dat natuurlijk ook mogelijk. We koppelen dan meerdere huizen zodat je terecht kunt met 24 of zelfs 48 personen.

Er is voor jong en oud genoeg te doen bij Camping Breehees. Zo kunnen onze gasten gebruik maken van de verse broodjes service, genieten van een hapje en drankje op ons terras of bestel eten bij SuperHuub en laat het bij je huisje bezorgen. Lunch, diner, barbecue, gourmet of buffet; de mogelijkheden zijn eindeloos! Kids kunnen gezellig het bos in met SuperHuub op de speciale “bunkertocht” of deelnemen aan de spelletjes, buitenritten en paardrijlessen van Paardenjuf Carolien. Daarnaast zijn er in het seizoen gezellige bingo avonden, barbecue avonden en kun je aan allerlei activiteiten deelnemen zoals “Wie is de Mol”, onze “XL Games” of bijvoorbeeld een leuke tramtocht onder leiding van Meneer de Boer. Vanzelfsprekend mogen op een boerderij dieren, maar zeker ook paarden en pony’s niet ontbreken. Bezoek de dierenweide van SuperHuub of ga lekker knuffelen met de paarden en pony’s, helpen bij de verzorging of een ritje maken in de paardenbak. Er worden maar liefst 5 dagen per week paardrijlessen gegeven.

Onze vakantiehuisjes liggen midden in de Brabantse natuur. Natuurgebied ‘Gorp en Rovert’ vindt je op enkele minuten loopafstand. Daarnaast kun je, ten westen van het natuurgebied, een wandeling maken door de Regte Heide, genieten van het mooie Riels Laag en een bezoekje brengen aan ‘Landgoed Nieuwkerk’, met haar prachtige klooster.

Kom gezellig een hapje eten op het terras of in het gezellige binnengedeelte. Geniet van een speciaal koffie, lekker biertje of een ijsje. Of kies voor een lunch of diner. Extra leuk: in het voorjaar en de zomermaanden organiseren wij speciale barbecue avonden voor al onze gasten en mensen uit de omgeving!

Faciliteiten

 • Eigen terras en parkeermogelijkheid
 • Volledig ingerichte keuken
 • 4 slaapkamers, ieder voorzien van een badkamer met toilet en douche
 • Apart toilet
 • Ruime zithoek voor 14 personen met tv
 • Dekbedden en kussens
 • Gratis WiFi (vanaf nu via glasvezel, dus goed bereik!)

Opties

 • Geniet tijdens een verblijf van onze barbecue en buffet arrangementen
 • Handoekenpakket (1 kleine, 1grote)
 • Honden zijn welkom (wel tegen betaling)
 • Ontbijtkist of compleet ontbijt (per persoon) (per nacht)
 • Paardrijden (lessen, buitenritten en spelletjes) voor kinderen
 • In het seizoen veel leuke activiteiten zoals bingo, kampvuur en (pony)spelletjes!
 • Bunkertocht voor het hele gezin
 • Op safari (in de Breese tram) met SuperHuub of Meneer de Boer
 • In het voorjaar en de zomer gezellige barbecue avonden
 • Bezoek onze dierenweide
Bekijk hier de plattegrond van ons terrein

Dit hebben wij verder nog te bieden:

Er zijn diverse activiteiten die leuk zijn om tijdens je verblijf eens uit te proberen. Zo kun je een stoere tocht maken door de bossen met SuperHuub, met een skelter over het terrein rijden, kun je ’s avonds gezellig bij het kampvuur komen zitten of bijvoorbeeld deelnemen aan de bingo waar je leuke prijzen kunt winnen! SuperHuub neemt je graag mee naar zijn dierenweide waar je lekker naar de dieren kunt kijken en sommige zelfs kunt knuffelen. Daarnaast zijn er natuurlijk wekelijks leuke pony spelletjes en paardenactiviteiten onder leiding van Paardenjuf Carolien.

Bij Breehees kun je op het terras of in de gezellige binnenruimte genieten van een hapje en/of een drankje. Denk hierbij aan een zelf gebakken stukje taart van Maria Bakt, een heerlijke speciaal koffie, lunch of diner. Kids genieten bij ons van een lekker ijsje terwijl de ouders natuurlijk een lekker glaasje fris, biertje of wijntje drinken. Daarnaast hebben wij als special voor de kids zelf een ranja kaart met de mogelijkheid tot een “high ranja”, zeker het proberen waard!!

Je kunt een heerlijke ontbijtkist reserveren welke wij aan de voordeur bij je bezorgen.

Zin om gezellig buiten te barbecueën of gourmetten? Wij hebben diverse mogelijkheden waarbij je kunt genieten van heerlijke vis en mals vlees.

In de zomermaanden worden er thema avonden georganiseerd bij Breehees. Hier kunnen zowel mensen die bij Breehees logeren als mensen uit de regio aan deelnemen. Voorbeelden van eerdere thema avonden zijn: een avondje onbeperkt spareribs en gamba’s eten of een Burger night. Alles wordt klaargemaakt op een speciale barbecue en je kunt lekker smullen op het terras.

De omgeving van Breehees is prachtig. Natuurgebied ‘Gorp en Rovert’ vindt je op enkele minuten loopafstand. Daarnaast kun je, ten westen van het natuurgebied, een wandeling maken door de Regte Heide, genieten van het mooie Riels Laag en een bezoekje brengen aan ‘Landgoed Nieuwkerk’, met haar prachtige klooster. Informeer aan de bar in de ontvangstruimte van OpBreehees naar de mogelijkheden. Daar liggen ook wandelroutes en fietsroutes die je mee kunt nemen.
Er zijn diverse activiteiten die leuk zijn om tijdens je verblijf eens uit te proberen. Zo kun je een stoere tocht maken door de bossen met SuperHuub, met alle andere kids een bezoekje brengen aan de boerderij, ’s avonds gezellig bij het kampvuur komen zitten of bijvoorbeeld deelnemen aan de bingo waar je leuke prijzen kunt winnen!

Onze lieve paarden en pony’s staan te trappelen om jou te ontmoeten!

 • Verzorgpony

 • Rijles

 • Knuffelpony

 • Eigen paard meenemen

 • Buitenrit voor volwassenen

 • Pony Diploma Arrangement

 • Pony VIP Pakket

Paardrijden bij Breehees
Vanzelfsprekend mogen op een boerderij paarden en pony’s niet ontbreken. Bij Breehees kunnen de campinggasten dan ook lekker knuffelen met de paarden en pony’s, helpen bij de verzorging of een ritje maken in de paardenbak onder begeleiding van Paardenjuf Carolien en haar assistenten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik dan hier!