Hoera! Daar is hij dan, mijn eigen blogpagina! Ik ga jullie hierop nog meer meenemen in alle avonturen die ik beleef bij en rondom Breehees. En wie is “ik” dan zullen jullie denken? Ik ben Paardenjuf Carolien en tevens eigenaresse van Camping Breehees in het mooie Brabant. Getrouwd met (Super)Huub en moeder van twee kids: Maud en Suus. Als paardenjuf ben ik dagelijks in en rondom de paardenstal te vinden waar alle paarden en pony’s van Camping Breehees gestald staan. Bij ons kunnen alle gasten namelijk lekker knuffelen met de paarden en pony’s, helpen bij de verzorging of een ritje maken in de paardenbak. Daarnaast verzorg ik in het seizoen lessen en buitenrittten.

Bij Camping Breehees kan je genieten van het échte boerderijleven. Kijken bij de koeien, lekker bijkomen op het terras en overnachten op de minicamping of in één van onze vakantiehuizen. Ondertussen kan je genieten van de prachtige omgeving of deelnemen aan een van de vele activiteiten. XL games, een leuke quiz of een tramtocht. Genoeg te beleven dus en daar laat ik jullie natuurlijk graag van mee genieten in mijn blogs. Leuke nieuwtjes, weetjes over onze dieren, en toffe avonturen die ik beleef ga ik hier dus met jullie delen. Elke dinsdag ga ik een blog posten dus noteer het meteen in je agenda en zorg dat je klaar zit!! En ook jij mag mijn blog natuurlijk echt niet missen want jij wilt natuurlijk ook op de hoogte blijven van alles wat er gebeurd bij de leukste camping van Brabant: Breehees.

Laat gerust een reactie achter bij mijn blog! Dat vind ik super leuk om te lezen! En voel je natuurlijk vrij om vragen te stellen over mij of mijn avonturen als Paardenjuf Carolien!

Doei doei,
Paardenjuf Carolien