high tea

gezellig kopje thee?

high tea to go

In samenwerking met Maria Bakt kun je vanaf nu ook bij ons terecht voor een high-tea to go. Heerlijke zoete en hartige hapjes, fruit en een lekkere verse smoothie! Je kunt deze high-tea to go nu natuurlijk zelf thuis uitbreiden met thee en koffie.

High Tea’s kunnen iedere dag worden afgehaald of geleverd vanaf 10:00 uur.

High-Tea To Go – Kids

Omdat we zoveel leuke reacties kregen hebben we ook een heerlijke kids-variant gemaakt van onze high-tea. Zeker ook een aanrader om eens te proberen!
De high tea voor kids dient altijd samen met een volw high tea besteld te worden!

Maak het compleet

Wil je echt een complete high-tea bestellen? Ook dat kan! Wij kunnen dit namelijk voor € 14,95 meerprijs ook leveren met servetten, bordjes, een etagère, een leuk tafelkleedje en bestek.

Babyshower High Tea

Wil je graag iemand verrassen met een babyshower? Bij Camping Breehees is het mogelijk om een Babyshower Box te bestellen met alle benodigdheden voor een geslaagde dag. In samenwerking met Maria Bakt hebben we een box samengesteld vol lekkere hapjes.

Aangezien we thuis niet veel mensen mogen ontvangen is de box te bestellen vanaf 2 personen. Je hebt keuze uit de normale box met alleen hapjes en een drankje of de deluxe box met hapjes en een drankje en een compleet feestpakket. Bij het bestellen van de box kun je kiezen uit een box voor een jongen, een box voor een meisje of een verrassing box; geslacht nog onbekend.

New Mom High Tea

Het is ook mogelijk om een New Mom High Tea te bestellen voor als het kindje net geboren is! Zo kun je de kersverse moeder speciaal in de watten leggen met lekker desembrood met zalm, carpaccio en een flesje champagne. Een complete box gevuld met lekkere hapjes waar de mama 9 maanden naar uitgekeken heeft!

Kunnen jullie me helpen… 

Door mij te helpen met mijn vraag!