De zon heeft echt al veel mogen schijnen. Tijdens de meivakantie hebben onze gasten dus echt kunnen genieten van topweer en heel veel leuke activiteiten. Zo heb ik natuurlijk ook dit jaar weer toffe pony spelletjes bedacht en wat hebben jullie daar leuk aan meegedaan zeg!! Zo leuk zelfs dat ik heb besloten om een buitenrit te organiseren voor de kids. We hadden stralend weer en ook de paarden hadden er zin in! We zijn lekker de bossen in getrokken en hebben veel lol gehad met elkaar. Hoe vonden jullie de buitenrit? Moeten we dat vaker doen bij Breehees denken jullie? En wat vinden jullie er zo leuk aan?

Ik als paardenjuf was deze week extra trots want er is een prachtig veulentje geboren!!! Het is een meisje en haar naam is: Guusje. Alle dieren zijn haar al komen bewonderen maar onze Alpaca Taco was haar trouwste fan, hij kon niet stoppen met knuffelen. Schattig hè!! Over onze alpaca’s gesproken.. Taco en Taco verwachten zelf ook een kleintje.. Taco staat op het punt van bevallen dus ik zit al een tijdje in spanning wanneer de kleine alpaca geboren gaan worden. Hopelijk kan ik jullie volgende week dus weer leuk babynieuws vertellen!! Ennuh.. mochten jullie een leuke naam weten, laat dan een reactie achter, alle tips zijn welkom 🙂

Mijn lieve moeder, kennen jullie haar al? >> Mevrouw de boer Maria << heeft een nieuwe hobby ontdekt. Ze staat voortaan bijna dagelijks bij ons in de keuken heerlijke taarten te bakken. Hmmm… ze zien er zo lekker uit ik kan er bijna niet vanaf blijven! En daarom sluip ik soms stiekem de keuken in om haar even te “helpen” haha ofja… meestal mag ik dan alvast wat stukjes proeven!! J Deze koekjes en taarten kun je natuurlijk proeven bij ons op het terras. Ik zou jullie dus zeker aanraden om ze zelf eens te komen proeven bij ons

Tot snel weer

Doei doei
Paardenjuf Carolien