Hallo paarden vriendjes!

Het einde van het jaar komt alweer in zicht. Ook in deze “donkere” maanden proberen we jullie natuurlijk op de hoogte te houden van nieuws omtrent Camping Breehees. Zoals we laatst al vertelde hebben we spannend nieuws te melden! We hebben de afgelopen tijd namelijk super leuke plannen gemaakt om het terras en onze speeltuin volledig te gaan veranderen / vernieuwen. De voorbereidingen zijn al in volle gang zodat we jullie in het voorjaar van 2019 (waarschijnlijk medio maart) kunnen verrassen met een toffe vernieuwde speeltuin en een prachtig aangelegd terras .

Heb jij onze super gave kerstvideo al gezien?!
We hebben het jaar ook met team Breehees al gezellig afgesloten. We hebben toen onder andere onze KERSTVIDEO opgenomen! En wat hebben we een lol gehad zeg. Heb jij hem al gezien? Zo nee dan is het zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen!

BREESE KERSTVIDEO

Nieuwe activiteit: BreeSjezen!!
Vanaf 2019 is het mogelijk om onze super stoere nieuwe activiteit te boeken genaamd BreeSjezen. Hartstikke leuk als activiteit tijdens een familiedag, kinderfeestje of bijvoorbeeld vrijgezellenfeest. Op een moderne elektrische step trek je door de Breese natuur. De tocht passen we aan op de groep. Ben je bijvoorbeeld niet bang om vies te worden? Dan ga je een ruige tocht maken. Maar wil je liever ontspannen en van de natuur genieten? Ook dat kan, we raden dan de rustige variant aan. Benieuwd naar deze toffe steps? Neem dan eens een kijkje op BreeSjezen! 

Vakantieseizoen 2019
De boekingen voor 2019 stromen alweer bij ons binnen. We kijken alweer uit naar het voorjaar waarin we de eerste gasten alweer gaan ontvangen. Ik ben samen met SuperHuub ook al veel op stap geweest om te kijken voor nieuwe paardjes die we bij Breehees kunnen stallen. Want ook het nieuwe paardenseizoen breekt in het voorjaar weer aan natuurlijk.

Daarnaast lopen de voorbereidingen voor het tweede Food Festival Breehees. Dat was vorig jaar zo’n succes dat we ook nu weer een toffe dag voor het hele gezin gaan organiseren, en wel op zondag 19 mei 2019! Dus mocht je dan gezellig bij ons logeren is een bezoekje aan dit festival zeker de moeite waard!!

Ik wil jullie allemaal super mooie en gezellige feestdagen toewensen!
Tot in 2019!

Doei doei
Paardenjuf Carolien