Eten & drinken2019-10-31T10:31:02+00:00

Menukaart

Reserveren

BBQ & buffet

Maria Bakt

Gezellige BBQ of Buffet!

Ben je op zoek naar een gezellig groepsuitje? Dan kun je natuurlijk terecht bij Breehees, want wij hebben diverse leuke groepsactiviteiten. En wat is er nu leuker dat de dag afsluiten met een heerlijk buffet of een gezellige barbecue!? Perfect geschikt als afsluiter van een personeelsfeest, familiedag, vrijgezellenfeest of vriendenuitje. Natuurlijk kun je als wandelaar of fietser tijdens een bezoekje aan Breehees ook lekker genieten van een gerecht van onze menukaart of een verfrissend drankje op ons terras!

OpBreehees is dus een onderdeel van Camping Breehees en midden op het terrein gevestigd. Het is inmiddels goed bekend in de grote regio rondom Breehees. Zowel passanten (wandelend of met hun fiets) als gezinnen, families, vrienden en natuurlijk de campinggasten zijn hier regelmatig te vinden. De kids kunnen zich eventueel uitleven in de speeltuin. Mocht het slecht weer zijn dan biedt de gezellige binnenruimte ook mogelijkheden om te komen eten. Maak een keuze uit de heerlijke gerechten van de menukaart en de chef gaat de vlees en/of visgerechten op de grill bereiden.

Er wordt gekookt met producten van lokale ondernemers. Zo kun je genieten van malse vleesproducten van Keurslager van Hest uit Goirle en Fokkerij van ‘t Zandeind uit Riel. Voor de zoetekauwen onder ons kun je genieten van de heerlijke taarten van Maria Bakt! Natuurlijk is er een hechte samenwerking met Den Overkant. Kom dus gerust eens langs en geniet van lekker eten en drinken.

Wij werken samen met: