Breehees2019-10-31T12:09:14+00:00

Over ons

Meneer de Boer, oftewel Sjef Schellekens heeft samen met zijn vrouw Maria vele jaren geleden Camping Breehees opgericht. Vrijwel het hele gezin, bestaande uit twee zonen en twee dochters, is door de jaren heen betrokken geweest met activiteiten en/of logeer-mogelijkheden bij Breehees. In 2015 heeft dochter Carolien de camping van haar ouders overgenomen. Samen met haar man Huub staat zij nu met veel enthousiasme aan het roer van deze gezelligste minicamping van Brabant!

Bekijk hier de plattegrond van ons terrein
Of bekijk de virtuele tour

Video’s van Camping Breehees:

Terras met leuke speeltuin voor de kids

Na een lange fietstocht ben je vast toe aan een heerlijk drankje op een gezellig terras. Camping Breehees is een ideale tussenstop voor diverse wandelingen en fietstochten in de prachtige omgeving. Uitgestrekte bossen, weiden en vennen, je vindt ze allemaal op zeer korte afstand van ons fijne, gastvrije terras. Geniet van een tosti of lekker kopje verse soep, een softijsje of zelfs een luxe high tea!

En de kinderen? Die vermaken zich ondertussen prima in de grote speeltuin! Ze klimmen en klauteren over de speeltoestellen en maken de mooiste zandkastelen in de enorme zandbak. Ze zwieren aan de kabelbaan, springen op de airtrampoline of draaien rondjes in de carrousel. De speeltuin is afgesloten en het terras biedt direct zicht op de speeltuin, want de veiligheid van de kinderen staat bij ons, vanzelfsprekend, voorop! Daarom zijn onze speeltoestellen gekeurd door SpeelTopVeilig en voldoen ze altijd aan het Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen.

Meneer de Boer, Superhuub en Paardenjuf Carolien

De mascottes van Camping Breehees die altijd te vinden zijn op of rondom het terrein stellen zich graag aan je voor!

Paardenjuf Carolien
Deze paardenjuf is dagelijks in en rondom de paardenstal te vinden waar alle paarden en pony’s van Camping Breehees gestald staan. Bij Breehees kunnen de campinggasten namelijk lekker knuffelen met de paarden en pony’s, helpen bij de verzorging of een ritje maken in de paardenbak. Paardenjuf Carolien verzorgt de lessen en begeleid de kids tijdens kinderfeestjes zodat ze gezellig een ritje op een pony kunnen maken. Gedurende het campingseizoen kunnen alle gasten een heus paardendiploma winnen. Hiervoor moeten ze natuurlijk wel wat lessen volgen bij Paardenjuf Carolien.

SuperHuub
SuperHuub neemt bezoekers van Camping Breehees mee op avontuur! Samen met Meneer de Boer laat hij iedereen kennis maken met de dagelijkse gang van zaken op de boerderij. Koeien en kalfjes voeren en knuffelen, samen de omgeving verkennen met de Breese Tram en zo nu en dan een kinderfeestje. SuperHuub vermaakt zich Super bij Camping Breehees!

Meneer de Boer
Wie Camping Breehees zegt, zegt Meneer de Boer! Meneer de Boer is, samen met zijn maatje SuperHuub, het sleutelfiguur van de camping. Daarnaast neemt Meneer de Boer de kinderen op de camping mee op sleeptouw. Laat hij ze ontdekken, spelen en leren over het boerderijleven. De omgeving ontdekken? Dat doet Meneer de Boer samen met de bezoekers van de camping met een ritje in de Breese Tram. Ga jij mee ‘On tour met Meneer de Boer’?