slapen in

1 van onze vakantiehuisjes

Slapen op breehees

een vakantiehuisje huren 

Bij SuperHuub en Paardenjuf Carolien hangt altijd een goede sfeer. De Brabanders runnen met veel plezier een kleinschalige boerderijcamping en paardenpension. Een gezellige boel dus! Ook pa en ma, Meneer de Boer en Maria Bakt, kunnen dit mooie plekje niet loslaten en zijn hier nog regelmatig te vinden.

Wanneer je op camping Breehees logeert, ben je dagelijks bezig met paarden en pony’s. Er wonen namelijk 5 pensionpaarden, en SuperHuub en Paardenjuf Carolien hebben 25 eigen pony’s. Genoeg om voor te zorgen dus!

Voor extra plezier is er voor de kinderen een compleet nieuwe speeltuin op het erf. Zin in een ander soort uitje? Safaripark Beekse Bergen en de Efteling zijn vlakbij!

Onze gasten kunnen onder andere gebruik maken van de verse broodjes service, genieten van een hapje en drankje op ons terras of bijvoorbeeld eten bestellen bij SuperHuub. Daarnaast is het ook mogelijk het te laten bezorgen.

dit is breehees

de unieke items van breehees

  • Lieve paarden en pony’s
  • Boeren eetcafé met terras
  • Op tramsafari naar het bos
  • Pony’s verzorgen & Pony rijles
  • Buitenrit met de boerin
  • Nieuwe speeltuin met waterpret
  • Vlakbij Efteling, Beekse Bergen
  • Avond wandeling met boer Huub

Ontbijtkist - klik hier

Je kunt een heerlijke ontbijtkist reserveren! Deze bezorgen wij bij je tent.

Ook pakketten te bestellen: klik hier!

Barbecue - klik hier

Zin om gezellig buiten te barbecueën of gourmetten? Wij hebben diverse mogelijkheden waarbij je op ons (deels overdekte) terras kunt genieten van heerlijke vis en mals vlees.

Ook pakketten te bestellen: klik hier!

Zomerse thema avonden - klik hier

In de zomermaanden worden er thema avonden georganiseerd. Hier kunnen zowel mensen die bij Breehees logeren als mensen uit de regio aan deelnemen. Op deze avonden kun je onbeperkt spareribs en gamba’s eten. Geserveerd met aardappeltjes en verschillende salades. Alles wordt klaargemaakt op een speciale barbecue en je kunt lekker smullen op het terras.

Wandelroutes en fietsroutes - klik hier

De omgeving van Breehees is prachtig. Natuurgebied ‘Gorp en Rovert’ vind je op enkele minuten loopafstand. Daarnaast kun je, ten westen van het natuurgebied, een wandeling maken door de Regte Heide, genieten van het mooie Riels Laag en een bezoekje brengen aan ‘Landgoed Nieuwkerk’, met haar prachtige klooster. Informeer aan de bar in de ontvangstruimte van OpBreehees naar de mogelijkheden. Daar liggen ook wandelroutes en fietsroutes die je mee kunt nemen.

Leuke activiteiten - klik hier

Er zijn diverse activiteiten die leuk zijn om tijdens je verblijf eens uit te proberen. Zo kun je een stoere tocht maken door de bossen met SuperHuub, met alle andere kids een bezoekje brengen aan de boerderij, ’s avonds gezellig bij het kampvuur komen zitten of bijvoorbeeld deelnemen aan de bingo waar je leuke prijzen kunt winnen! Bekijk ze allemaal op het activiteitenbord. 

Lekker uit eten? - klik hier

Op het terrein van Camping Breehees is ons eetcafé gevestigd. Een mooie locatie om heerlijk te genieten van een high tea, drankje, ijsje, borrel, lunch of diner. Bekijk hier de menukaart.

Den Overkant - klik hier

Heb je honger gekregen van alle avonturen op de camping en wil je er even tussenuit? Dat komt goed uit! Naast ons eigen eetcafé runt de broer van Carolien ‘Eetcafé Den Overkant’ in het nabijgelegen Riel. Bekijk de mogelijkheden op www.denoverkant.nl.

Leuke uitjes in de regio - klik hier

Tijdens een bezoek aan Breehees is het natuurlijk aan te raden om leuke uitstapjes te maken in de regio. Op korte afstand van Breehees ligt attractiepark De Efteling, Safaripark Beekse Bergen, een prachtig klim- en avonturenbos, een zwembad, bioscoop en nog veel meer. Informeer daar gerust eens naar bij Carolien of Huub!