UPDATE CORONAVIRUS

Gezien de omstandigheden omtrent het Coronavirus zijn wij verplicht Camping Breehees per direct te sluiten tot 1 juni. Dit wil zeggen alle recreatieve doeleinden zoals ons terras, de speeltuin en kinderfeestjes. Gasten met boekingen betreft onze camping en vakantiehuizen mogen wij blijven ontvangen rekening houdende met de voorschriften van de regering en het RIVM. Het is ook jullie waarschijnlijk niet ontgaan dat de maatregelen omtrent het heersende virus weer zijn aangescherpt. Helaas hebben wij hierdoor moeten besluiten om ons Famliy Food Festival op 17 mei te annuleren. We hopen dat we nog wat gezellige zonnige zomermaanden voor de boeg hebben dit jaar. We hebben daarom besloten om het Food Festival te verplaatsen naar 30 mei 2021! Noteer de datum dus alvast in je agenda en save the date!!

Naar aanleiding van recente berichtgevingen over het coronavirus kunnen we ons voorstellen dat er meerdere vragen zijn met betrekking tot jullie (geboekte) vakantie. Neem hier een kijkje voor meer informatie https://www.breehees.nl/coronavirus/  Hou onze website en Social Media in de gaten voor updates; we houden jullie op de hoogte en wachten verdere richtlijnen van de regering en het RIVM af.

Heb je een vraag over jouw boeking of een nog te boeken vakantie?
Lees hier de laatste informatie omtrent het coronavirus.

UPDATE CORONAVIRUS – VAKANTIE

Heb je een vraag over je geboekte kinderfeestje?
Lees hier de laatste informatie omtrent het coronavirus.

UPDATE CORONAVIRUS – (KINDER) FEESTJE

Familie Schellekens heet je van harte welkom
op het gezelligste boerderijterras van het Brabantse land!

Bij Camping Breehees kan je genieten van het échte boerderijleven. Ga een kijkje nemen bij onze dierenweide, bijkomen op het terras en overnachten op de camping of in de vakantiehuizen. Ondertussen kan je genieten van de omgeving of deelnemen aan een van de vele activiteiten. XL games, een leuke quiz of ga op safari met Meneer de Boer; bij Camping Breehees hoef je jezelf niet te vervelen! Feestje of familiedag? Ook dan kun je bij Camping Breehees terecht. Een (mid)dag boordevol leuke activiteiten, een mooie wandeling door een uniek stukje natuur en daarna lekker wat eten en drinken!